Partidul Patrioților crește cu fiecare zi, acesta fiind dovada că tot mai mulți români își doresc o schimbare majoră în politica din România.

Având în vedere faptul că acest an este unul hotărâtor, care va decide viitorul României ca stat respectat în Uniunea Europeană, reprezentanții patrioților au înțeles responsabilitatea pe care o au față de semenii lor.

În acest context, sâmbătă 10 februarie 2024, liderii partidului au avut o întâlnire la care au participat membrii Biroului Executiv Central, președinții Organizațiilor Județene și cei din Diaspora.

Au fost discuții privind organizarea alegerilor europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale, în varianta unor tururi separate, dar și dacă acestea vor fi comasate.

Pe lângă aspectele organizatorice interne și cele legate de campania electorală, principala preocupare a noastră este aceea de a convinge populația cu drept de vot să iasă în număr cât mai mare la urne.

Mulțumim tuturor participanților la acest eveniment, pentru implicare, pentru efortul depus și în general pentru  tot ceea ce fac la nivel local.

PREȘEDINTELE PARTIDULUI PATRIOȚILOR

Iulian SURUGIU