Partidul Patrioților salută aniversarea a 19 ani de la semnarea la Luxemburg, în Abația Neumunster a Tratatului de Aderare a României la Uniunea Europeană. După ce statele membre au ratificat Tratatul, acesta a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2007.

În prezent, se apropie de final a noua legislatură a Parlamentului European. Parlamentul European a început să organizeze alegeri în statele membre din anul 1979.

Partidul Patrioților vine în fața Dumneavoastă a Patrioților cu o echipă de profesioniști, cu un program viabil care să asigure o reprezentare la cele mai înalte cote a dumneavoastră, românilor și a României ca țară în Parlamentul European.

Suntem conștienți de nobila misiune care ne revine și vă asigurăm că noi cunoaștem ceea ce avem de făcut, cunoaștem cum putem stabili conexiunile cu celelate instituții europene pentru a duce la capăt nobila misiune pe care ne-o veți încredința prin votul Dumneavoastră la 9 iunie!

Cei mai mulți dintre cei care facem parte din lista de candidați ai Partidului Patrioților la alegerile europarlamentare suntem oameni ai legii, antreprenori, medici, cunoaștem ceea ce presupune activarea în cadrul unor instituții naționale, activitatea în piața muncii, în sistemul public medical, de aceea vom ști să vă reprezentăm cu cinste și onoare în Parlamentul European.

Președintele Partidului Patrioților

Iulian Surugiu