– A fi patriot înseamnă să-ți iubești locurile natale, țara, semenii și tradițiile indiferent de locul în care te afli la un moment dat în viața ta.

– România este parte integrantă din Europa, având în prezent parteneriate atât cu Uniunea Europeană, cât și cu Statele Unite, țara noastră aflându-se în una dintre cele mai importante poziții geostrategice.

– În aceste vremuri tulburi, autoritățile statului nu au aproape nicio reacție la evenimentele actuale, așa cum ar fi normal să o facă.

– Totodată considerăm că nimeni nu poate să decidă, atunci când este vorba de soarta țării, fără să consulte în prealabil poporul, indiferent de funcția deținută.

– Autoritățile nu au avut o reacție adecvată nici la comportamentul manifestat de către președintele Ungariei, atunci când s-a aflat pe teritoriul României, lăsând impresia că oricine poate să facă orice dorește.

– Este cunoscut faptul că românilor aflați în diaspora, nu le au fost recunoscute și respectate toate drepturile, având de cele mai multe ori statutul de ,,străini”.

– Cu toate acestea, noi milităm pentru respectarea tuturor minorităților aflate în țara noastră, iar noi ca patrioți îi tratăm și îi iubim ca pe proprii noștri frați.

PREȘEDINTE
Iulian SURUGIU