Comunicat 29.07.2023

Sambătă 29 iulie 2023, cu ocazia Zilei Imnului Național al României, la nivelul Organizației Județene Galați a Partidului Patrioților, au fost organizate o serie de evenimente pe plan local.

Împreună cu o parte din membrii de partid, care fac parte din Organizația de tineret Galați, au fost colectate cărți din diverse surse, acestea fiind donate bibliotecii din comuna Corni, județul Galati.

La această activitate au fost alături de președintele Organizației Județene Galați – Vasilache Eduard, din partea conducerii centrale a partidului – secretarul general Alexandru Stefan și președintele Organizației din Italia – Lisaru Florin.

În partea doua zilei a fost organizat un seminar fiind propuse două teme de discuție: Imnul național al României și ce înseamnă să fii patriot.

Discuțiile cu tinerii patrioți au fost susținute de seniori din organizație și de către cei doi invitați, ziaristul, juristul și omul de televiziune Titi Sultan și cunoscutul medic și scriitor Nicolae Bacalbașa.

La finalul zilei, toți cei care au participat la evenimentele organizate, au continuat discuțiile, timpul alocat seminarului, fiind insuficient, dovadă a interesului față de temele abordate.

Vom continua să organizăm astfel de acțiuni pentru promovarea Partidului Patrioților și pentru atragerea de noi membri, în special din rândul tinerilor care reprezintă viitorul României.

PREȘEDINTELE PARTIDULUI PATRIOȚILOR

Iulian SURUGIU