Partidul Patrioților își continuă seria de activități programate, atât la nivel național, cât și internațional, pentru a putea fi aproape de cât mai mulți români patrioți.
În perioada 21-24 ianuarie 2024 delegația Biroului Executiv Central, condusă de președintele Iulian Surugiu, a fost prezentă în județul Maramureș. Lângă membrii delegației s-au aflat și colegi din cadrul Organizației Județene Cluj, în frunte cu președintele Chirca Vasile-Gigel.
Au fost desfășurate acțiuni de promovare în piețe și târguri, ocazie cu care am constatat că oamenii își doresc schimbarea clasei politice.
Profitând de prezența liderilor în acest județ a fost constituită și o nouă filială în Comuna Moisei, având președinte pe Ștețco Teodor-Grigore, vicepreședinte pe Tomoyoagă Sorin și secretar pe Ștețco Grigore.
Totodată, cu ocazia zilei de 24 ianuarie, când sărbătorim Unirea Principatelor Române, au fost depuse coroane de flori la Monumentul Eroilor Martiri din Moisei.
Mulțumim tuturor colegilor care au participat la aceste evenimente și, în special, celor din Maramureș, doamnei președinte Cîmpeanu Cornelia și domnului Pop Liviu, pentru organizare și modul în care ne-au primit.

PREȘEDINTELE PARTIDULUI PATRIOTILOR
Iulian SURUGIU