Începe sezonul rece, facturile devin o povară tot mai grea pentru majoritatea românilor, timp în care ,,băieții deștepți” își fac treaba în continuare, cu acceptul guvernanților în cadrul grupurilor lor de interese.

Fiecare partid vine cu tot felul de idei, care mai de care mai năstrușnice și cu declarații publice pompoase, în fapt, măsurile concrete de redresare lipsind cu desăvârșire .

În aceste vremuri, există țări care cumpără 1000 de metri cubi de gaz, cu 1200 USD, iar noi, cu toate rezervele noastre naturale, plătim aceeași cantitate cu un preț dublu !

Pentru noi, cei care formăm alternativa politică numită Partidul Patrioților, este foarte clar că nu se dorește achiziționarea necesarului de gaze pentru populație la un preț normal, din cauza intereselor pe care le au cei care guvernează țara.

Banca Națională a României se plânge și ea, fiind neputincioasă în fața acestei inflații importate, nu poate dispune măsuri împotriva cetățenilor, dar cred că uită că noi mai avem și unități bancare de stat.

În Regatul Unit politicienii, mai întregi la minte, au luat decizia ca fiecare familie care locuiește pe teritoriul țării să primească o subvenție lunară în valoare de 400 £ pentru gaz și 400 £ pentru electricitate .

Această subvenție se acordă în valoare egală, pentru toate categoriile de cetățeni, indiferent de veniturile realizate, eliminând astfel orice suspiciune de pomană electorală.

Fiind invitat într-o emisiune televizată, în care am prezentat aspectele de mai sus, am primit replica de la unul dintre consilierii BNR, acesta afirmând  sec că ,,România nu este Anglia!”.

Corupția, incompetența, lăcomia și prostia unora, au dus țara asta în situația grea în care suntem acum !

Iulian Surugiu
Presedinte Partidul Patrioților