– Procesul de dezvoltare al Partidului Patrioților este în plină desfășurare și implicit numărul membrilor este în creștere, fapt care ne bucură și ne dă încredere.
– Joi 9 februarie 2023, au fost înființate noi filiale în două localități foarte importante, respectiv municipiul Brașov și localitatea Predeal.
– Ca de obicei, colegii de partid din teritoriu au fost sprijiniți, la început de drum, de către cei din conducerea centrală.
– Delegația care s-a deplasat în municipiul Brașov, condusă de președintele Iulian Surugiu a fost formată din prim-vicepreședintele Stefan Birică,  vicepreședintele Dan Alecu și trezorierul general Dragu Marian.
– Alături de ei s-a aflat și conducerea organizației județene Brașov, condusă de președintele Dorobanțu Ion.
– Au fost întocmite documentele de constituire, conform prevederilor statutare și s-a stabilit componența conducerii celor două filiale.
– La filiala Municipiului Brașov : președinte – Croitoru Ștefan Pompiliu, Vicepreședinți – Cristea Pascale Nicole și Negrea George Lucian, Secretar/trezorier – Dorobanțu Claudiu Ionuț și membru Fugaru Corneliu.
– Filiala din localitate Predeal va fi condusă de către președintele Avram Petre Daniel, Vicepreședinte – Dinu Dorin Alexandru și secretar/trezorier – Cristea Pascale Nicole.
– Salutăm înființarea noilor structuri teritoriale, în două dintre cele mai importante localități, din punct de vedere turistic, cu speranța că turismul romanesc își va recăpăta locul pe harta Europei.

Iulian Surugiu
Președinte Partidul Patrioților