herastrau

Partidul Patrioților susține protestul senatorului Marius Marinescu și organizației Zgomot Herăstrău privind schimbarea numelor străzilor Bulevardului Primăverii și Strada Herăstrău.

Partidul Patrioților, reprezentat de Iulian Surugiu – președinte și Organizația Municipiului București își exprimă susținerea necondiționată față de protestul organizat de senatorul Marius Marinescu și organizația Zgomot Herăstrău cu privire la schimbarea numelor străzilor Bulevardului Primăverii și Strada Herăstrău. Considerăm că această inițiativă reprezintă un demers important pentru păstrarea și aprecierea istoriei și culturii noastre locale.

Numele străzilor dintr-un oraș nu sunt doar denumiri geografice, ci și o parte din identitatea comunității. Ele au o semnificație istorică și culturală, care ar trebui să fie prețuită și protejată. Schimbarea lor ar putea duce la pierderea unei părți din moștenirea noastră și la dezorientarea generațiilor viitoare.

Partidul Patrioților încurajează dialogul deschis și colaborarea între autorități, societatea civilă și comunitatea locală în luarea deciziilor referitoare la schimbarea numelor străzilor. Ne dorim să se găsească soluții care să respecte istoria și cultura locală, în timp ce se abordează eventualele preocupări ale cetățenilor.

Suntem alături de senatorul Marius Marinescu și organizația Zgomot Herăstrău în eforturile lor de a proteja moștenirea culturală a orașului nostru și de a implica comunitatea în procesul decizional.

Președintele Partidului Patrioților🇷🇴

Iulian SURUGIU