Trăim vremuri fără precedent in istorie, traiul zilnic al românului este tot mai greu și asta în primul rând din cauza politrucilor care au condus prost această țară.

Totodată și pasivitatea noastră a contribuit în mod clar, neimplicarea și faptul că nu am înțeles că viața noastră și nivelul de trai, depind în mare măsură de oamenii pe care îi votăm pentru a ne conduce.

Din luna mai a acestui an, de când am înființat Partidul Patrioților și până în prezent, am reușit împreună cu câțiva oameni de nădejde, să înființăm organizații în mai multe județe din țară, chiar și filiale la nivelul diasporei.

În ciuda piedicilor pe care le-am întâmpinat și fiind conștienți  că este o muncă foarte grea, nu vom renunța și o să facem tot ce ne stă în putere, să menținem ritmul cu care am început, astfel încât să facem structuri în toate județele țării .

În acest proces, am cunoscut foarte mulți oameni curați moral și sufletește, care activează în diverse medii de activitate și ne-am bucurat de fiecare dată când aceștia ni s-au alăturat.

Am mai întâlnit si o altă categorie de oameni, care și-au exprimat dorința de a ne ajuta ,,din umbră”, cu mențiunea că nu doresc să intre în ceea ce ei numesc ,,mocirla politică” fie din teamă, fie din alte considerente personale.

Din fericire, încă mai găsim oameni care să devină lideri corecți, care nu au dorința de a se îmbogății din politică și care se ghidează în viață după principii morale și creștine sănătoase.

Împreună cu aceștia am convingerea că vom reușii să schimbăm în bine soarta României și să-i trimitem pe cei care au făcut doar rău țării, acolo unde le este locul !

Iulian Surugiu
Presedinte Partidul Patrioților