Astfel, duminică 22 octombrie, s-au organizat acțiuni de promovare la care au participat membrii din conducerea centrală alături de alți lideri și de colegii din cadrul Organizației Județene Brașov.
Au fost distribuite pliante și s-a discutat cu cetățenii despre problemele cu care se confruntă, în piețele agroalimentare din Municipiul Brașov și în zonele adiacente acestora.
Cu bucurie am constatat că oamenii reacționează pozitiv la prezentarea organizației Patrioților și sunt încântați de ideea unei schimbări radicale în politica din România.
Profitând de prezența liderilor în județul Brașov, au fost înființate noi filiale ale Partidului Patrioților în orașul Râșnov, Municipiul Făgăraș precum și în comuna Comăna .
Luni 22 octombrie, în localitatea Predeal, a avut loc o ședință de lucru la care au participat președinții organizațiilor județene și o parte din președinții din diaspora.
Cu această ocazie au fost discutate aspectele organizatorice, strategii de dezvoltare și activități premergătoare campaniei electorale pentru alegerile din 2024.

PREȘEDINTELE PARTIDULUI PATRIOȚILOR

Iulian SURUGIU