Constatăm cu bucurie că tot mai mulți oameni vin alături de noi și acest lucru ne dă speranță că împreună vom putea salva această țară.

În data de 1 iulie, mai mulți membrii din sectorul 3 al capitalei s-au mobilizat și s-au întâlnit pentru a pune bazele filialei Partidului Patrioților din sectorul in care locuiesc.

Cu speranță și emoție, aceștia i-au ales pe cei care vor conduce, în următorii patru ani, filiala partidului astfel: Stan Tudor- președinte, Dragu Marian și Iancu Marian- vicepreședinți, Matei Dumitru- secretar, iar Cristea Gheorghe, Tănase Valerică și Vasilache Stelian membrii.

La acest eveniment le-au fost alături și o parte din conducerea centrală, președintele partidului, vicepreședinți, secretarul general și trezorierul .

Am asistat la un start foarte bun al acestei structuri teritoriale, împreună cu lucrători de la căile ferate, asistente medicale, patroni, militari și chiar și un preot.

Ne-a onorat cu prezenta sa și vicepreședintele fundației ,,Niște Țărani” domnul Sorin Mihăilescu.

După ședința de constituire, cei prezenți s-au așezat în jurul unei mese unde au discutat despre felul în care văd lucrurile și cum consideră fiecare că poate participa la îmbunătățirea vieții din România .

Dumnezeu să ne ajute să reușim să unim toți românii patrioți într-o singură familie.

Presedinte PP
Iulian Surugiu