Sâmbătă 13 aprilie 2024, la Hotelul Binderbubi din Municipiul Mediaș, județul Sibiu, a avut loc ședința de lansare a candidaților la alegerile locale, în prezența unui număr mare de patrioți.

La acest eveniment au participat, ca reprezentanți ai conducerii centrale, atât președintele partidului Iulian Surugiu cât și prim-vicepreședintele Ștefan Birică.

Pentru funcția de primar al Municipiului Mediaș, candidatul nostru este domnul Horațiu Potra, care intră în lupta electorală alături de o echipă completă de consilieri locali.

Au ținut să fie alături de colegii lor și candidații din Municipiul Sibiu,  Marinescu Cristian candidat la funcția de primar și Trancă Lucian pentru șefia consiliului județean.

Avem încredere că membrii Partidului Patrioților se vor mobiliza și de această dată, pentru strângerea semnăturilor de susținere așa cum au făcut-o pentru alegerile europarlamentare.

Victoria noastră la alegerile din acest an, depinde doar de modul în care românii vor ieși la vot, în număr cât mai mare.

PREȘEDINTELE PARTIDULUI PATRIOȚILOR

Iulian SURUGIU