O nouă organizație județeană se alătură marii familii a patrioților, fiind astfel tot mai aproape de momentul în care vom avea reprezentanți în toate județele țării noastre, precum și în zonele unde trăiesc și muncesc românii.

În acest sens, duminică, 11 februarie 2024, în Municipiul Craiova a avut loc ședința de constituire a Organizației Județene Dolj, la care au luat parte un număr impresionant de membri și simpatizanți.

Și de această dată, la eveniment, președintele Iulian Surugiu a fost însoțit de prim-vicepreședinte Ștefan Birică, vicepreședintele Dan Alecu și președintele Organizației Județene Olt Nuțu Alen, alături de ei fiind prezenți și reprezentanții Organizației din Spania, prin președintele său, Vasile Musa și prin președintele Filialei Madrid, Timiță Costel.

Cu prilejul constituirii organizației județene Dolj a fost aleasă și conducerea acesteia, formată din Mustăcioară Marius-Ionuț, președinte, Mustăcioară Preda și Ignatescu Constantin, vicepreședinți și Grigorie Marian secretar/trezorier.

Un fapt îmbucurător este faptul că în sala în care a avut loc ședința au fost români de diverse vârste și etnii, precum și din diverse categorii sociale, ca profesori, artiști, antreprenori și din alte domenii de activitate.

PREȘEDINTELE PARTIDULUI PATRIOȚILOR

Iulian SURUGIU