Luni 05 februarie 2024 s-a mai scris o pagină importantă în cartea de istorie a Partidului Patrioților prin înființarea Organizației Județene Satu Mare.

Evenimentul a avut loc în sala de festivități a Hotelului Aurora, fiind prezenți patrioți din acest județ, de diferite vârste și orientări profesionale, care vor să ni se alăture.

Conducerea partidului a fost reprezentată de către președintele Iulian Surugiu, prim-vicepreședinte Ștefan Birică, vicepreședintele Dan Alecu și trezorierul general Marian Dragu.

A fost prezentă și o delegație din partea Organizației Județene Maramureș coordonată de către domnul consilier Liviu Pop.

Cu ocazia ședinței de constituire a fost stabilită și componența conducerii Organizației Județene Satu Mare: Băbuț Dan președinte, Ziman Sergiu-Vasile, Tarta Aurelian, Bumbar Flaviu- Cosmin, Pop Florentina și Voiș Călin vicepreședinți, Megyesi Zoltan secretar, Ziman Daniela trezorier și Boiciuc Cătălina membru.

Sătmărenii au dat dovadă că sunt buni organizatori și au înțeles că trebuie să participe activ în acest proiect pentru a reuși în ceea ce ne-am propus.

Datoria noastră este aceea de a oferii românilor o alternativă politică curată, cu oameni care nu a avut de-a face cu cei care au distrus România în ultimii 34 de ani.

PREȘEDINTELE PARTIDULUI PATRIOȚILOR

Iulian SURUGIU