În data de 4 decembrie 2022, a avut loc ședința de constituire a organizației județene Caraș Severin, precum și a filialei municipiului  Caransebeș.

La acest eveniment, a participat și o delegație a conducerii centrale, formată din președintele Iulian Surugiu, prim-vicepreședintele Ștefan Birică și vicepreședintele Alecu Petre-Dănuț, aceștia fiind susținuți de Eduard Vasilache președinte al organizației județene Galați și Ionescu Cristian reprezentant al Filialei Sector 6 București.

Membri partidului prezenți, au votat componența conducerii celor două structuri teritoriale, după cum urmează:

Organizație județeană Caraș Severin:

Președinte – Lucian Cozma Nicole Lavinia;
Vicepreședinte – Vitan Silviu;
Secretar/trezorier – Musteta Ioana.

Filiala municipală Caransebeș:

Președinte – Vitan Silviu;
Vicepreședinte – Humita Nina;
Secretar/trezorier – Jura Alina Elena.

Au fost prezentate pe scurt, obiectivele Partidului Patrioților și au fost dezbătute principalele probleme cu care se confruntă membri din acest județ, în vederea găsirii unor soluții cât mai eficiente.

Modul defectuos în care este administrat  municipiului Caransebeș, reflectat în peisajul localității,  ne-a lăsat un gust amar și impresia unui oraș uitat în timp.

Le urăm bun venit alături de noi, celor două noi structuri teritoriale, felicitări pentru ce au  realizat până în prezent și mult succes în continuare. reflectat în peisajul localității,  ne-a lăsat un gust amar și impresia unui oraș uitat în timp.

Le urăm bun venit alături de noi, celor două noi structuri teritoriale, felicitări pentru ce au  realizat până în prezent și mult succes în continuare.