Organizatie judeteana Olt Organizatie judeteana Olt Organizatie judeteana Olt

– Drumul Partidului Patrioților continuă și se îndreaptă, cu pași siguri, spre scopul propus, acela de a uni toți patrioții într-o organizație puternică, care să scape țara de trădători.
– În ziua de 11 martie 2023, în Municipiul Slatina, au fost puse bazele constituirii Organizației Județene Olt.
– Și de această dată, o delegație a conducerii centrale, în formulă extinsă, a participat la ședința organizată, pentru a susține membrii din acest județ.
– Președintele Iulian Surugiu a fost însoțit de prim-vicepreședintele Ștefan Birică, vicepreședintele Alecu Dan, secretarul general Alexandru Ștefan și trezorierul general Dragu Marian.
– Au mai participat la ședința de la Slatina și doamna Lucian Cozma Nicole Lavinia – președinte a organizației județeană Caraș Severin, precum și domnul Zaharia Sorin.
– A fost stabilită conducerea organizației județene Olt, după cum urmează: președinte – Nuțu Daniel Alen, vicepreședinți – Turcin Alexandru, Neicu Marin, Dumitrescu Ionel-Dali, Dobreanu Alexandru Cristian și Preda Radian, secretar/trezorier  – Apostescu Zoica Cristina.
– În cadrul întâlnirii au fost abordate diverse subiecte de interes național, modificarea legislației, probleme din domeniul justiției, agriculturii și altele.
– Totodată au fost identificați lideri locali și au fost dezbătute condițiile de înființare a unor filiale în principalele localități din județul Olt.

Iulian Surugiu
Presedinte Partidul Patrioților