Puterea Partidului Patrioților nu constă în bani sau alte valori materiale, ci în oamenii și idealurile lor.

În consecință, ne bucurăm de fiecare dată când primim noi cereri de aderare și când un număr tot mai mare de români, care-și iubesc țara și valorile naționale, se alătură proiectului nostru politic.

Din această categorie fac parte și patrioții din Sibiu care, în ziua de 06 februarie 2024, s-au întâlnit pentru a pune bazele Organizației Județene Sibiu și a filialei municipale a patrioților.

Ședința de constituire a avut loc într-o sală ce s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru numărul mare de sibieni care au dorit să participe la acest eveniment.

Aceștia și-au ales dintre ei liderii ce vor conduce Organizația Județeană, reprezentată prin: Marinescu Cristian – președinte, Iuga Adriana – vicepreședinte și Ciungan Octavian-Iulian – secretar/trezorier.

De asemenea, cu această ocazie a fost desemnată prin vot democratic și conducerea filialei Municipiului Sibiu ce va fi asigurată de: Gandilă Radu – președinte, Ștef Daniel – vicepreședinte și Mărgineanu Claudiu-Nicolae – secretar/trezorier.

Așa cum i-am obișnuit pe români, și de această dată la ședințele de constituire a fost prezentă o delegație a conducerii partidului, care a sprijinit noii colegi la organizare și întocmirea documentelor necesare.

Chiar dacă timpul nu este suficient, facem tot ceea ce este omenește posibil, pentru ca să putem oferi românilor o alternativă viabilă de vot, cu speranța că împreună o să scăpăm țara de acești politicieni incapabili care au dus țara spre dezastru.

PREȘEDINTELE PARTIDULUI PATRIOȚILOR

Iulian SURUGIU