Sambătă 3 decembrie 2022, o delegație din partea conducerii centrale, s-a deplasat la Timișoara, pentru a participa la înființarea organizației județene Timiș si a filialei municipale a Partidului Patrioților .

Alături de noii membri au fost prezenți: președintele Iulian Surugiu, prim-vicepreședintele Ștefan Birică și vicepreședintele Alecu Petre-Dănuț, împreună cu Eduard Vasilache președinte al organizației județene Galați și Ionescu Cristian reprezentant al Filialei Sector 6 București.

În cadrul ședinței organizate, membrii partidului, au hotărât prin vot, care va fi componența conducerii județene și cea municipale pentru următorii patru ani :

La Organizația județeană Timiș:

Președinte -Dănescu Marieta ;

Vicepreședinți – Chereji Adrian și Nicolaescu Ion;

Secretar/trezorier – Lăcătușu Roxana.

La Filiala municipală Timișoara:

Președinte – Stoica Ionel;

Vicepreședinți – Pană Marius și Mocofan Nicolae;

Secretar/trezorier – Berinde Ramona.

Și în această parte a țării, așa cum am întâlnit în majoritatea localităților, oamenii sunt nemulțumiți de guvernanți, de administrația locală și de modul în care acționează autoritățile statului.

Dorim să adresăm felicitări colegilor de partid, care s-au ocupat de organizarea exemplară a acestui eveniment și pentru modul în care au înțeles că trebuie să se implice activ, pentru a putea obține rezultatele cele mai bune.