Partidul Patrioților poate crește așa cum și-a propus, doar cu ajutorul oamenilor care își iubesc țara și care înțeleg că fără ajutorul lor nu putem reuși .
        Sâmbătă 11 Noiembrie 2023, președintele Iulian Surugiu, prim-vicepreședintele Ștefan Birică, vicepreședintele Alecu Dan și vicepreședintele Organizației Municipiului București Opriț Ștefan-Alexandru s-au deplasat în județul Caraș-Severin.
        Vicepreședintele Organizației Județene, doctorul Cornel Zeicu, a pregătit o serie de acțiuni de promovare a partidului în Municipiul Caransebeș, împreună cu delegația de la centru.
        Astfel, în cursul zilei au fost purtate discuții cu cetățenii aflați prin piețe și bazar, concluzia fiind că și aici ca și în restul țării, românii sunt nemulțumiți, își doresc o schimbare și un trai mai bun.
        De la Caransebeș, delegația a plecat direct spre orașul Năvodari din județul Constanța, unde la data de 12.11.2023, a fost înființată o nouă filială a partidului care va fi condusă de către un patriot adevărat, în persoana domnului Dumitriu Gheorghe.
        Activitatea de la Năvodari, a fost desfășurată cu sprijinul președintei Organizației Județene Constanța, avocat Bucur Rodica și președintele filialei Municipiului Mangalia, Coman Ion.
      Le mulțumim tuturor liderilor pentru implicare și în special românilor care au înțeles că Partidul Patrioților poate crește doar cu ajutorul lor, astfel încât să ajungă o forță politică în România.

Președintele Partidului Patrioților

Iulian SURUGIU