În pofida situației tensionate existente la nivel mondial, a războaielor, a crizelor de tot felul și a vremurilor grele pe care le trăim, Partidul Patrioților își continuă drumul său, cu ajutorul a tot mai mulți români care ni se alătură.

Ignorând distanța și oboseala, liderii Partidului Patrioților au răspuns prezent la solicitarea oamenilor din județul Suceava, iar în ziua de 17 Noiembrie 2023, a fost înființată Organizația partidului din acest județ .

Echipa condusă de către președintele partidului, Iulian Surugiu, a fost formată din prim-vicepreședinte Ștefan Birică, vicepreședintele Dan Alecu, vicepreședintele Crăciun Corneliu și Claudiu Mite de la Organizația de tineret.

Împreună cu aceștia au mai participat la activitatea din Municipiul Suceava și președinta Organizației din Londra, Cristina Baston, precum și colegii de la Filiala Popești-Leordeni, județul Ilfov, președintele Gherghina Constantin și vicepreședintele Ambrozie Marius Ioan.

În același timp cu înființarea Organizației Județene Suceava, au mai fost constituite și patru filiale locale, o dovadă a faptului că sunt tot mai mulți români care vor să participe la construcția acestui proiect politic.

Organizația Județeană Suceava este condusă de către doamna Paula Sava, președinte, domnul Ionuț Sava Niga, vicepreședinte și domnul Iulian Tărăboanță, secretar/trezorier.

Filiala din Comuna Mănăstirea Humorului:
domnul Micuțaru Constantin, președinte, domnul Moroşan Ionel, vicepreședinte, domnul Poiană Ioan, secretar/trezorier.

Filiala din Orașul Salcea: domnul Stere Ionescu, președinte, domnul Huțanu Daniel, vicepreședinte, domnul Burduja Mihai secretar/trezorier.

Filiala din Comuna Fântânele: domnul Leonte Constantin, președinte, domnul Șmadici Silviu-Eduard, vicepreședinte, doamna Lăcătușu Elena, secretar/trezorier.

Filiala din Comuna Horodniceni: domnul Mihai Gheorghi, președinte, domnul Florea Pavel, vicepreședinte, domnul Ioniță Ioan, secretar/trezorier.

Ne bucură și ne motivează faptul că tot mai mulți cetățeni români încep să creadă în noi și în tot ceea ce ne-am propus să realizăm pentru România .

România înainte! 🇷🇴

Președintele Partidului Patrioților

Iulian SURUGIU