Sâmbătă 26 August 2023 s-a mai scris o filă importantă a cărții de istorie a Partidului Patrioților, prin înființarea Organizației Județene Maramureș.
Așa cum a devenit deja o tradiție, și de această dată conducerea centrală împreună cu lideri ai altor organizații teritoriale au fost prezenți la acest eveniment.
Președintele Iulian Surugiu a fost însoțit de către prim-vicepreședintele Stefan Birică, vicepreședintele Alecu Petre Dânuț și trezorierul general Dragu Marian.
Din delegația care a făcut deplasarea la Baia Mare pentru a fi prezenți la ședința de constituire a noii structuri a partidului au făcut parte și președintele Organizației din Italia – Florin Lisaru, precum și președintele Organizației Județene Alba – Cristea Stelian.
Cu acest prilej a fost aleasă echipa care va conduce Organizația Județeană Maramureș, formată din președinte Cîmpean Cornelia, vicepreședinți Costin Dumitru Ioan, Dănuț Ioan și Horban Marius, secretar Giurca Marius, trezorier Giurca Daniela Bianca și membru Indre Dănuț.
Totodată a fost înființată, în orașul Borșa, și prima filiala din acest județ, a cărei conducere este alcătuită din Mihali Timiș Gabriel – președinte, Câmpean Severus Petru Vasile – vicepreședinte și Maris Ioan Marian – secretar/trezorier.
Cu acest prilej, am întâlnit oameni frumoși, hotărați, patrioți adevărați împreună cu care vrem să aducem laolaltă pe toți cei care își iubesc țara și valorile naționale.
România înainte ! 🇷🇴

PREȘEDINTELE PARTIDULUI PATRIOȚILOR

Iulian SURUGIU