Partidul Patrioților a ajuns și la românii din Germania

Despre exodul romanilor și despre motivele care i-au determinat să aleagă munca în străinătate, departe de țară și familiile lor, am vorbit în repetate rânduri.
Ca urmare, Partidul Patrioților, fidel principiilor sale, și-a propus să ajungă la toți românii patrioți, indiferent de locul unde se află aceștia, cu toate eforturile care implică acest demers.
Astfel, în perioada 7-10 iulie 2023, o delegație a formațiunii noastre politice s-a deplasat în Germania, în vederea constituirii de organizații pentru diaspora din această țară.
Delegația a fost condusă de președintele Iulian Surugiu, însoțit fiind de prim-vicepreședintele Stefan Birică, vicepreședintele Dan Alecu, președintele Organizației Municipiului București – Marinescu Marian și președintele organizației din Italia, Florin Lisaru.
Toți conaționalii noștrii, care au intrat în contact cu reprezentanții Partidului Partioților, au reacționat pozitiv atunci când le-a fost prezentat proiectul nostru politic și au fost de acord să se alăture echipei de patrioți .
În contextul deplasării în statul central-european, a fost aleasă conducerea structurii care se va ocupa de românii din Germania, reprezentată de Niță Valentin Marian – președinte,  Calută Alexandru Alin – vicepreședinte , Bătrânac Ana – secretar/trezorier și Chiriță George-Gabriel – membru.
Totodată, a fost înființată o filială: Nürnberg, al cărei lider este Caluță Alexandru-Alin.
De menționat este faptul că la ședințele de constituire a structurilor menționate ale Partidului Patrioților, pe lângă români de toate vârstele, au fost prezenți și membri ai Parlamentului Federal al Germaniei.

PREȘEDINTE Iulian Surugiu