Partidul Patrioților acum și în Județul Ialomița

În continuarea procesului de dezvoltare organizatorică, joi 10 august 2023, a mai fost adăugată încă o piatră la temelia partidului, prin înființarea Organizației Județene Ialomița.
Și de această dată, o echipă a conducerii centrale, într-o formulă extinsă, a fost prezentă la evenimentul ce a avut loc în Municipiul Slobozia.
Din partea Biroului Executiv Central, președintele Iulian Surugiu a fost însoțit de prim-vicepreședintele Ștefan Birică, vicepreședintele Dan Alecu și secretarul general Alexandru Ștefan.
La eveniment, au mai fost prezenți: președintele Organizației Județene Călărași – Dumitrescu Cătălin-Mihai, vicepreședintele Organizației Municipiului București – Opriț Ștefan-Alexandru, vicepreședintele Organizației Sectorului 6 București – Ionescu Cristian, în timp ce Organizația de Tineret a fost reprezentată de Surugiu Angelo și Mite Claudiu.
Cu acest prilej, a fost aleasă conducerea Organizației Județene Ialomița reprezentată de Deacu Cristian – președinte, Populan Valentin-Emanuel – vicepreședinte, Grigore Alexandra – secretar, Deacu Florentina – trezorier și Grigore Claudiu-Marian – membru.
Le urăm bun venit noilor colegi în echipa Partidului Patrioților și ne bucură faptul că aceștia sunt tineri și dornici să lucreze în acest proiect pentru România .

PREȘEDINTELE PARTIDULUI PATRIOȚILOR

Iulian SURUGIU