Adevăratele probleme cu care se confruntă românii le putem cunoaște doar atunci când stăm de vorbă cu ei, în timp ce își desfășoară activitățile de zi cu zi.

Prin acțiunile pe care Partidul Patrioților le organizează în piețe, târguri și alte zone comerciale, și-a propus, pe deoparte, să cunoască cât mai bine cetățenii, iar pe de altă parte, să le prezinte acestora o alternativă politică față de ceea ce le oferă actualele partide.

În acest sens, în data de 23 noiembrie 2023, o echipă condusă de președintele Iulian Surugiu, a fost prezentă în piața agroalimentară Moghioroș, cartierul Drumul Taberei din sectorul 6 al capitalei.

La acțiune au participat persoane din conducerea Organizației Municipiului Bucuresti, reprezentată prin președintele Marian Marinescu, vicepreședintele Opriț Ștefan-Alexandru, membri ai filialelor din sectoarele 1-6, precum și trezorierul general și secretarul general.

Oamenii cu care au fost purtate discuții au reacționat pozitiv, au fost interesați de proiectul politic al Partidului Patrioților, declarându-se total nemulțumiți de modul în care este condusă țara de actuala clasă politică.

România înainte!

Președintele Partidului Patrioților

Iulian SURUGIU