În continuarea procesului de dezvoltare organizatorică, pe data de 03 noiembrie 2023, a avut loc ședința de înființare a Organizației Județene Giurgiu.
Constituirea noii organizații s-a desfășurat cu participarea unei echipe extinse a conducerii centrale, de la Biroul Executiv Central, președintele Iulian Surugiu a fost însoțit de prim-vicepreședintele Ștefan Birică, vicepreședintele Dan Alecu, secretarul general Alexandru Ștefan și trezorierul general Dragu Marian.
Evenimentul a fost onorat și de prezența unor reprezentanți importanți ai partidului, printre care se numără președintele Organizației Municipiului București, Marinescu Marian, vicepreședintele Organizației Municipiului București, Opriț Ștefan-Alexandru, președintele Organizației Județene Ilfov, Ionescu Costel, președintele Filialei Popești Leordeni, Gherghina Constantin și vicepreședintele Filialei Popești Leordeni, Ambrozie Marius-Ioan, Organizația de Tineret fiind reprezentată de Mite Claudiu.
Cu această ocazie, s-a stabilit conducerea Organizației Județene Giurgiu, care va juca un rol esențial în promovarea valorilor noastre și în dezvoltarea comunității locale. Noua echipă este compusă din următoarele persoane:
* Președinte: Vlasă Nina
* Vicepreședinte: Dragne Eugen
* Vicepreședinte: Spînu Liviu-Mihăiță
* Vicepreședinte: Leanca Aurel
* Secretar: Țenea Martha-Diana
* Trezorier: Ioniță Andreea-Cristina
Totodată, în cadrul acestei organizații am avut ocazia de a cunoaște oameni cu voință și potențial impresionant pentru a înființa noi filiale în Județul Giurgiu.
Cu inima deschisă, le urăm bun venit noilor colegi în echipa Partidului Patrioților. Suntem încântați să avem alături de noi persoane tinere, pline de entuziasm, gata să contribuie la acest proiect pentru o Românie mai bună.

România înainte!

Președintele Partidului Patrioților🇷🇴

Iulian SURUGIU