Sâmbătă 19 Noiembrie 2022, intr-o zi însorită de toamnă, lideri și membri ai Partidului Patrioților, au mers în locuri publice, pentru a discuta cu oamenii și pentru a le afla problemele.

Această activitate a fost una spontană și a avut loc la inițiativa președintelui, în București și în mai multe localități din țară, fiind prima de acest gen, din scurta istorie a partidului.

Cu această ocazie am întâlnit atât bărbații cât și femei de diverse vârste, tineri și pensionari, părerile fiecăruia dintre ei, fiind la fel de importante pentru noi.

Concluzia clară care a rezultat în urma discuțiilor purtate cu cetățenii, este aceea că, în România, este nevoie și se dorește o schimbare radicală la nivel politic.

În ceea ce privește procentajul foarte mare de români, care nu și-au exprimat dreptul de a vota, aceștia ne-au spus că nu au mers la vot, pentru că nu s-au regăsit în nicio formațiune politică până în prezent.

Și de această dată, ne-a fost întărită ideea că suntem pe drumul cel bun, că Partidul Patrioților trebuie să continue ceea ce a început și să facă tot ce îi stă în putere, pentru ca românii să aibă parte de un trai mai bun.

 

Iulian Surugiu
Presedinte Partidul Patrioților