Protest al Partidului Patriotilor pentru protejarea cetățenilor și îmbunătățirea nivelului de trai.
Sâmbătă, 30.09.2023. ora 12:00, în Piața Victoriei din București, Partidul Patrioților organizează o demonstrație de protest. Aceasta are ca scop aducerea în atenția publică a unor aspecte cruciale pentru binele cetățenilor români și pentru îmbunătățirea calității vieții.
Printre motivele protestului se numără:
1. Modificarea legislației, în regim de urgență, pentru protecția cetățenilor:
Astfel, Partidul Patriotilor solicită modificarea legislației în regim de urgență pentru a asigura protecția adecvată a cetățenilor români. Scopul este prevenirea unor tragedii precum cele de la Crevedia, Călimănești și altele similare. Partidul consideră că este vital să se ia măsuri concrete pentru a evita repetarea unor astfel de evenimente dureroase și să se asigure siguranța și binele cetățenilor.
2. Creșterea nivelului de trai prin acordarea de salarii și pensii decente
În acest sens, Partidul Patriotilor se angajează să lupte pentru creșterea nivelului de trai al cetățenilor români. Una dintre cerințele principale ale protestului este acordarea de salarii și pensii decente, astfel încât toți cetățenii să poată trăi cu demnitate și să aibă acces la resursele necesare pentru o viață decentă.
Toți membrii simpatizanți ai formațiunii noastre politice, pensionarii și cetățenii care doresc o schimbare reală sunt invitați să ni se alăture în acest demers pentru a-și exprima solidaritatea și susținerea revendicărilor noastre.
De asemenea, Partidul Patriotilor solicită tuturor participanților la protest să acționeze pașnic și să respecte legile și reglementările locale pentru a asigura un eveniment sigur și ordonat.

PREȘEDINTELE PARTIDULUI PATRIOȚILOR

Iulian SURUGIU