Romania înainte!

Trăim niște timpuri și intr-o țară în care nu mulți dintre noi și-ar fi imaginat că vom ajunge în urmă cu 20-30 de ani.
Am asistat la creșterile de nesuportat ale prețurilor la alimente, energie și carburanți, în raport cu veniturile românilor (pensiile și salariile), care au rămas cu mult în urmă.
Am aflat cu groază ce se întâmplă cu seniorii noștri în azile de bătrâni și modul murdar prin care unii fac bani din suferința acestora, și asta cu complicitatea directă a autorităților statului.
Vedem zilnic cum tot mai mulți cetățeni români pleacă la muncă prin țări străine, pentru un trai mai bun, iar în locul lor rămân cei necalificați.
Sistemul medical și cel de asistență socială sunt practic nefuncționale pentru oamenii de rând, cu spitale care iau foc și pacienți care mor cu zile, reușind să supraviețuiască doar cei care au bani și relații .
Politica a devenit un joc murdar, iar pentru politicieni sunt importante doar interesele lor personale și cele de grup, principalul scop fiind comisioanele primite cu orice preț, în timp ce diplomația românească, grevată de numiri politice și condusă de persoane care nu înțeleg ceea ce înseamnă relațiile internaționale, este inexistentă.
Dacă privim domenii precum industria, agricultura, educația sau sănătatea, se pare că nimic nu mai funcționează așa cum trebuie și auzim tot mai des că „era mai bine înainte”, chiar dacă acest „înainte” a însemnat lipsa democrației.
România a fost jefuită și îndatorată la străini în ultimii 30 de ani, iar noi, prin pasivitatea noastră, chiar și fără voie, am fost părtași la pierderea identității noastre naționale.
Partidul Patrioților vrea să vă convingă pe voi, pe toți românii care își iubesc țara, că acum este timpul să ne unim forțele, ca împreună să salvăm ce se mai poate salva și să scăpăm de trădătorii care ne-au vândut țara și valorile.
Avem soluții concrete și măsuri drastice de tragere la răspundere a celor vinovați, precum și pentru recuperarea prejudiciilor cauzate.
Vă promit că, Partidul Patrioților nu va sta cu capul plecat în fața nimănui și nu va renunța pentru nimic în lume la scopul pentru care a fost creat, respectiv redarea demnității noastre a tuturor și salvarea României!

PREȘEDINTELE PARTIDULUI PATRIOȚILOR

Iulian SURUGIU