Constatăm că, în această perioadă tulbure, atât la nivelul politicii interne, cât și pe plan internațional, există o nouă practică de a răspândi panica printre oameni.

Cu ajutorul rețelelor de socializare și a mass-mediei, ne sunt prezentate cele mai sumbre scenarii de viitor, care depășesc chiar și imaginația noastră .

Astfel, un chiabur din America ne prevestește că vom intra într-o criză economică, despre care se va scrie în cărțile de istorie, cel puțin 50 de ani de acum înainte.

Pe noi, românii de rând, nu ne sperie nicio criză, deoarece politicienii noștri au avut grijă să ne antreneze în ultimii 30 de ani, fiind permanent într-o stare de criză.

Un alt ,,specialist în scenarii” ne avertizează că vor urma vremuri din cele mai grele și o foamete fără precedent în istoria omenirii !

Nici de această dată nu ne îngrijorăm pentru că Dumnezeu ne-a binecuvântat cu o țară bogată în resurse, cu pământ roditor și tot ce este necesar pentru un trai decent.

Mai mult decât atât, bogățiile României sunt atât de mari, încât, după de 33 de ani de furat, aleșii noștri tot mai găsesc câte ceva pentru buzunarele și averile lor .

 În rest, pentru politicieni … numai de bine !

Iulian Surugiu

Presedinte Partidul Patrioților