Duminică, 5 noiembrie 2023, o echipă extinsă formată din lideri și membrii ai Partidului Patrioților, a desfășurat activități de promovare a ideilor și principiilor formațiunii noastre politice în Județul Vrancea.

Cei din conducerea partidului au fost însoțiți de membri ai organizației Municipiului București, Organizația de Tineret și reprezentanții Organizației Județene Vrancea.

Prima întâlnire cu alegătorii din județ a avut loc în târgul din localitatea Dumbrăveni, apoi în centru și în Piața Moldovei din Municipiului Focșani.

Populația ne-a primit cu bucurie și au confirmat încă odată, dacă mai era nevoie, necesitatea și dorința de schimbare totală a clasei politice și a modului în care se face politică în România .

În urma acestor activități s-a desprins concluzia că ideile și principiile promovate de Partidul Patrioților sunt cele corecte și că există foarte mulți români patrioți care susțin proiectul propus de noi.

Mesajul pe care l-am transmis celor cu care am interacționat, este acela de a ieși la vot, pentru că doar cu sprijinul lor vom putea aduce schimbarea pe care și-o doresc.

România înainte! 🇷🇴

Președintele Partidului Patrioților

Iulian SURUGIU