Ne aflăm în săptămâna Mare – Săptămâna Patimilor – și cu toții încercăm să fim mai buni și mai smeriți, ținând cont de însemnătatea religioasă a acestei perioade.
Cu riscul de a păcătui, nu pot să rămân pasiv și să nu spun adevărul atunci când, cu indignare, văd cum este condusă țara noastră.
De când se află la guvernare ,,Coaliția fantastică” s-a remarcat printr-o serie de ,,reușite”, dintre care amintesc :
* înstrăinarea bogățiilor țării și vânzarea unor lucruri făurite cu greu de către poporul român (vezi termocentrala Mintia);
* îndatorarea țării și a copiilor noștri cu zeci de miliarde de euro, bani împrumutați cu dobânzi exorbitante;
* îngroparea fermierilor români și a micilor producători agricoli, prin sufocare pieței de desfacere cu produse din import și limitarea producției interne din „motive” doar de ei știute;
* proasta gestionare a situației din pandemie când, din cauza măsurilor greșite dispuse, au murit mulți oameni nevinovați.
Mai sunt doar câteva zile până la sărbătoarea Învierii Domnului nostru Isus Cristos și vreau să amintesc tuturor că în urmă cu doi ani, pentru atingerea intereselor lor personale, acești nenorociți au închis chiar si bisericile.
Practic, prin această decizie aberantă, ne-au restricționat accesul la singura sursă de speranță – Dumnezeu – și ne-au interzis să ne rugăm în Casa Lui, așa cum a făcut-o poporul român dintotdeauna, mai ales la vreme de restriște.
Săptămâna aceasta mă voi ruga și eu mai mult, pentru binele României, pentru familia mea și chiar pentru iertarea păcatelor politicienilor români!

PREȘEDINTE Iulian Surugiu