Sărbători liniștite, dragi români!

Pentru români, Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului Nostru, Iisus Hristos, este un moment de reconectare la valorile tradiționale reprezentative: familia și biserica.
De asemenea, este o perioadă în care o parte dintre românii care au fost nevoiți de condițiile economice din țara noastră să plece să muncească peste hotare, se întorc acasă lângă părinți, copii, frați și prieteni, de unde le va fi foarte greu să plece la terminarea sărbătorilor.
Totodată, o mare parte dintre românii care au luat drumul străinătății nu vor putea să fie alături de cei dragi și, forțați de situație, vor încerca să aducă tradițiile românești pe meleagurile pe care-și desfășoară activitatea.
Trebuie să recunoaștem că, nici pentru cei care au rămas în țară lucrurile nu sunt tocmai roz. Astfel, românii trebuie să facă față, de cele mai multe ori cu foarte mare greutate, scumpirilor de tot felul și minciunilor sfruntate ale politicienilor de la guvernare care spun că noi o ducem din ce în ce mai bine.
Acești politicieni care văd în cetățenii acestei țări numere și nu oameni, gândesc precum contabilii, fără să demonstreze un minim de compasiune față de noi toți, indiferent dacă suntem bătrâni, copii, femei sau bărbați, pensionari sau oameni activi, muncitori necalificați sau întreprinzători!
Totuși, încercând să uit de necazurile de zi cu zi cu care ne confruntăm și revenind la tradițiile românești, doresc să vă urez ca Sărbătoarea Învierii Domnului, binecuvântată de lumina sfântă, să vă aducă bunăstare, iubire și multă sănătate.
Paște fericit alături de cei dragi!
Hristos a înviat!

Președintele Partidului Patrioților

Iulian Surugiu