,,Sfânta coaliție” cu premieri în sistem rotativ, a fost înființată de către președintele țării, iar în prezent nu face altceva decât să se certe prin presă și pe rețelele de socializare.

În fapt acesta este un circ menit să distragă atenția de la faptul că ei continuă politicile dezastruoase, care acționează pentru interesul lor și împotriva românilor.

Considerăm că și cetățenii cu venituri mici trebuie să știe că acei 250 de lei, primiți odată la două luni, nu reprezintă altceva decât o formă mascată de mită electorală și sunt doar o parte din ceea ce li se cuvine.

Despre valoarea facturilor la utilități, am spus-o și o repetăm că țara noastră produce curent și gaze naturale, motiv pentru care se poate obține un preț decent de care să poată beneficia toți românii.

Acest lucru nu se întâmplă deoarece profiturile companiilor de stat, obținute prin speculă, sunt împărțite între politicieni și cei care fac parte din grupurile lor de interes.

Având în vedere aceste aspecte, Partidul Patrioților le reamintește celor care se află astăzi la conducerea țării, că nu au primit mandat din partea poporului pentru a vinde ceea ce aparține de drept acestei țări.

Considerăm că trebuie stopată de urgență orice intenție a politicului de a mai înstrăina companii de stat, unități de producție sau alte obiective și valori care trebuie să facă parte din patrimoniul național .

Iulian Surugiu
Presedinte Partidul Patrioților