Un val de speranță pentru români!

După o lungă pandemie și în ciuda tuturor scumpirilor, în această perioadă, tot românul speră la o vacanță, fiecare după posibilitățile sale.

Campania de inducere a unei stări de frică și îngrijorare în rândul populației continuă, autoritățile declarând public despre iminenta apariție a unui nou val de covid.

Totodată declarațiile sunt contradictorii atunci când un oficial declară despre copii care vor începe școala cu măștile pe față și că va trebui să ne vaccinăm din nou, apoi același oficial ne spune că nu sunt necesare măsuri de prevenție si protecție !

Considerăm că românii au dreptul să știe câte doze de vaccin au fost cumpărate de Statul Român, cât au costat, câte au expirat, câte au fost donate altor țări, câte vor mai fi cumpărate și din ce bani.

Cert este faptul că am fost mințiți chiar de la începutul pandemiei, inclusiv cu privire la efectele fiecărei doze în parte, iar acum au ajuns să ne spună că trebuie să amestecăm toate dozele pentru a obține un vaccin minune.

Este clar că românii au nevoie de stabilitate, de un val de scădere a prețurilor, de un val de majorare a veniturilor și nu în ultimul rând chiar și de un val la malul mării într-un concediu binemeritat, că de covid și de minciuni ne-am cam săturat !

Președintele PP
Iulian Surugiu